Mjuka och sköna sjalar av kashmir

Unna dig en lyxig sjal av ren kashmir. Pashmina är den lyxigaste typen av kashmir, och har den högsta kvaliteten. Sköna sjalar är något av det bästa du kan bära. Mjukt, lätt, luftigt, och samtidigt varmt så att du bekvämt kan tillbringa tid utomhus på hösten. Se vilken sjal som passar dig redan idag.

Vid vilka tillfällen passar en kashmirsjal?

Halsdukar vävda eller stickade av äkta kashmir är en lyx som du kan unna dig. En kashmir sjal är den perfekta accessoaren som du kan använda till både vardag och fest. En sjal av äkta kashmir är både mjuk och lätt och ger dig en härlig känsla av välbefinnande. Snygga kashmirhalsdukar är vackert tillbehör som passar varenda outfit. En scarf i kashmir är ett tidlöst tillbehör som du kan använda oavsett säsong.

Perfekt för hösten

En kashmirsjal är perfekt under höst- och vintermånaderna då det lätta tyget håller dig varm om dagarna och nätterna. De är både vackra och funktionella, samt passar till varje tillfälle. Med många varianter och färger kan du med enkelhet hitta en eller varför inte flera som passar just dig.

Finns något skönare än en sjal av kashmir?

Perfekt för kyliga sommarkvällar, och inför tiden då hösten smyger sig på. Sjalar av kashmir är något av det härligaste du kan svepa in dig i. Hitta de bästa kashmirsjalarna hos PashminaWear. Av mjuk och lätt kashmir, håller sjalarna dig varm om dagarna och kvällarna. Tack vare att de är lätta kan du enkelt få plats med dem i väskan och bära med dig hela tiden.

Stort utbud av vackra varor

Hos PashminaWear kan du hitta alla typer av kashmirvaror. De är specialiserade på lyxiga accessoarer handgjorda av kashmir. De har sjalar, halsdukar, mössor, vantar, poncho, tröjor, plädar, samt kläder speciellt anpassade för sommar och vår. Spana in deras utbud för att hitta något för dig. De har kläder för både män och kvinnor. Med respekt för hantverkartraditioner importerar de direkt från de bästa leverantörerna, med nära kontakt med sina producenter.

Högkvalitativa och unika accessoarer

Kashmirprodukter är ofta handgjorda, och processen för att tillverka det exklusiva tyget kräver en stor mängd hantverk. Du kan vara säker på att du får en unik, högkvalitativ vara varje gång du handlar från PashminaWear. Som experter på kashmir och pashmina, kan de enkelt ge dig den bästa kvaliteten av världsklass. Varje gång du handlar. Se gärna deras hemsida för mer information, samt en egen blick på deras många vackra varor.

Passion för kashmir och pashmina

PashminaWear är specialister på handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet. Eftersom PashminaWear handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med, kan de garantera dig en hög kvalitet. Deras leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som de är. Detta försäkrar dig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.