Härliga ponchos av värmande kashmir

Värm dig i vinter med en varm och lyxig poncho av kashmir. Vanliga ponchos är ofta gjorda av simpla material, så att välja en poncho av mjuk och värmande kashmir är en lyxig uppgradering av ditt vardagsplagg.

Hos pashminawear.se kan du hitta utvalda ponhcos i kashmir i flera lyxiga varianter. Kashmir är ett av de härligaste material du kan bära. En poncho passar till massor av olika outfits. En poncho är ett härligt plagg som är enkelt att använda. Tack vara att kashmir är ett lätt material kan du enkelt bära med dig din poncho överallt.

Poncho för alla tillfällen

En poncho passar för alla tillfällen, vare sig det är vardag eller fest. Bär din poncho ledigt med jeans, eller som pricken över i ovanpå din klänning. Det kommer att lyfta känslan i din klädsel på ett sätt som få andra plagg gör. Det mjuka materialet är värmande, lätt och följsamt.

Bär med flera stilar

I Sverige växlar vädret ofta och det är därför smidigt för dig att ha kläder som går att använda lager på lager. En poncho av kashmir är det ultimata plagget som du kan använda med denna stil. Bär med din poncho överallt – mjuk som en filt, och snygg som en kappa.

Kashmir ett av världens lyxigaste material

Kashmir är ett högkvalitativt och lyxigt material gjort av getull från pashminageten. Pashmina är ett slags kashmirtyg som tygproducenter skapar av underullen från pashminageten, en getart ursprungligen från länderna kring Himalaya. Ordet kan du ibland använda även om fin kashmir i allmänhet.

Hög kvalitet

Fibrerna är otroligt tunna, mellan ca 12,5 och 19 mikrometer. Ju tunnare fibrerna är desto bättre är kvalitén. Man uppskattar att varje get endast ger 100-160 gram underull per år, vilket gör att kostnaden för dessa speciella naturfibrer blir hög. Tyget används vanligtvis för att tillverka pashminasjalar eller kashmirtröjor. För att tillverka en enda kashmirponcho krävs ull från cirka 10 getter.

Varmt och mjukt material

Samtidigt är kashmir ändå luftig nog att hålla dig behagligt sval i tunnstickade varianter. Det är mycket lätt att bli väldigt förtjust i att bära kashmirtröjor när man en gång börjat. De blir av erfarenhet lätt favoriter i garderoben.

Pashminawear är en av Nordens ledande återförsäljare

PashminaWear är specialister på handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet. Om du inversterar i kashmir från Pashminawear, är det en investering som räcker i flera år framöver. 

Lokala produkter till bra pris

PashminaWear handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med. Deras leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som de är. Detta försäkrar dig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

Garanti på kvaliteten

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna, erbjuder PashminaWear fri frakt till dig på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar kan du returnera den utan kostnad. Pashminawear är ytterst måna om din nöjdhet och därmed garanterar de dig att ditt plagg håller högsta kvalitet.